A program vezetői, trénerek

Bozsogi Dia

szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

Diplomáját az ELTE-n szerezte, ahol szervezet- és munkapszichológiára szakosodott, szakmai ismereteit és készségeit azóta hazai és nemzetközi képzéseken folyamatosan fejleszti. Tanácsadóként 2003 óta dolgozik, vezetői és kommunikációs tréningeket, szervezeti műhelyeket tart, illetve kompetenciamérésekkel és egyéni coachinggal foglalkozik. Szervezeti tapasztalatot az Avis szolgáltató központjának HR csapatában szerzett trénerként, tréningkoordinátorként.

„Hiszem, hogy mindenki az adott helyzetben a számára elérhető lehető legjobb megoldást választja, ezért nincs jó vagy rossz lépés. Tanácsadóként azt tartom feladatomnak, hogy segítsem az embereket és szervezeteket minél tisztábban rálátni a jelenlegi működésükre, és ha úgy döntenek, támogassam őket a változásban: azaz új, az eddigiektől eltérő viselkedések kipróbálásában.”

Mosonyi Szilárd

tanácsadó, tréner, coach

Főként önismereti és személyiségfejlesztő tréningekkel, vezetői coachinggal foglalkozik. Humanisztikus integratív tanácsadó és terapeuta (School of Counselling and Psichotherapy London). Fő kutatási irányvonalai a Gestalt és egzisztencialista alapú csoportkezelés és szervezetfejlesztés. Alapító és elnökségi tagja a Magyar Gestalt Egyesületnek (MAG). Humanisztikus és egzisztencialista alapokon fejlesztette ki saját irányzatát a coaching és a szervezeti tréningek területén.

„Szeretem látni, hogyan nyílnak ki az emberek, hogyan fedeznek fel egy teljesen új világot. Jó látni, hogy a tréningen résztvevők önállóbbak, magabiztosabbak, felszabadultabbak és tevékenyebbek lesznek. Kevésbé tartanak a változásoktól és könnyebben fogadnak el és be bármilyen újat.”

Sándor László

tanácsadó, tréner

Az 1990-es évek elején műszaki területről váltott a kereskedelemre. FMCG területen, több multinacionális cégnél – Coca-Cola, Dreher Sörgyárak – szerzett értékesítési, illetve vezetői gyakorlatot. A Dreher-nél, értékesítés-fejlesztési vezetőként kezdett belső tréningeket vezetni. 1999-ben került a Let Hungary Kft.-hez. Munkája során korábban elsősorban értékesítési készségfejlesztő programokban vett részt. Jelenleg a hangsúly a „hagyományos” kiválasztó/fejlesztő központ (AC/DC) programok, az Egyszemélyes Vezetői Kompetenciafelmérés, illetve a vezetői készségfejlesztő programok irányába tolódik el.

„Hiszem, hogy a kapcsolatok minősége nem lényegtelen kérdés. A nyílt, őszinte légkör megteremtése és fenntartása hozzájárul ahhoz, hogy kapcsolatainkban fejlődhetünk, megvalósíthatjuk önmagunkat. Tanácsadóként és trénerként ennek a támogatására törekszem.”

Sebestény Tibor

szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

Vízépítőmérnöki diplomája megszerzése után három évet Nagy-Britanniában dolgozott, majd MBA képesítést szerzett. Ezt követően több nemzetközi tanácsadói projektet vezetett. A KPMG Hungária Kft. üzleti tanácsadás divíziójában végzett hároméves tanácsadói munkája után különböző vezetői pozíciókat töltött be. Hét éve foglalkozik szervezetfejlesztési tanácsadással, vezetői coachinggal, valamint tréningekkel. Színházi tapasztalataira építve szívesen alkalmaz improvizációs színházi technikai elemeket a tréningjein.

„Hiszek abban, hogy a kreatív légkör megteremtésével és fenntartásával lehet a szervezetekben leginkább kiteljesedni. Ezáltal tud egy szervezet hosszútávon sikeres lenni. Tanácsadóként és trénerként ennek a támogatására törekszem.”

Székelyhidi Ágnes

tanácsadó, tréner

1990-ben végzett a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán okleveles vendéglátóipari üzemgazdászként. 2002-ben kapott asztrológusi oklevelet, majd 2006-ban posztgraduális képzésben Hermetikus asztrológusi oklevelet. 1996-97-ben a MALÉV front-line trénere volt. 2002 óta saját önismereti tanfolyamokat tart. 2005-ben indult a „4 elem” tréning, melynek alapkoncepciója a nevéhez fűződik.

„Minden ember vágyik a harmóniára. Hiszem, hogy ennek megteremtéséhez minden szükséges információ és eszköz a rendelkezésünkre áll. Tanácsadóként abban támogatom ügyfeleimet, hogy felfedezzék és jobban kihasználják rejtett energiaforrásaikat.”

Viga Orsolya

szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

Az ELTE pszichológia szakán végzett szervezeti tanácsadás és munkapszichológia szakirányon. Szervezetfejlesztést és változásmenedzsmentet a SZEVA Tanácsadóképzésen, Gestalt alapú coachingot pedig a Flow Coaching Schoolban tanult. 2005 eleje óta dolgozik a Let Hungary Kft.-nél. Elsősorban vezetői és készségfejlesztő tréningeket, kiválasztási és fejlesztési célú kompetenciafelméréseket, tehetségmenedzsment programokat vezet.

„Abban hiszek, hogy valódi változás csak a saját, szabadon választott döntéseink alapján következik be, egyéni és szervezeti szinten egyaránt. Tanácsadóként a változást úgy tudom támogatni, hogy segítek a másiknak önmagára, környezetére és kapcsolataira tudatosabban rálátni, megérteni a jelenlegi helyzetének előnyeit és kockázatait, és növelni a választási lehetőségeit.”


Kapcsolattartók

Bicsérdy Magdaléna

kapcsolattartó

Végzettsége szerint védőnő és egészségtan tanár, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. 5 évig dolgozott fiatalokkal az OCSGYI berkein belül, az ELTE Gyakorlógimnáziumaiban. Értékesítési tapasztalatokat orvoslátogatóként szerzett. 15 éve foglalkozik különböző önismereti, személyiségfejlesztő és életvezetési technikákkal.

„Szeretek őszintén, nyitottan közeledni az emberekhez. Kíváncsi vagyok a világra. Úgy gondolom, érdemes új helyzetekben kipróbálni magunkat, megismerkedni a megszokottól eltérő szemléletekkel, szituációkkal. Mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző és inspiráló módszert, mely segíti a számára harmonikus munkahelyi és magánéleti környezet létrehozásában.”

Fülöp Sándor

kapcsolattartó

Eredetileg műszaki végzettségű, majd 1997-től fő profilja az értékesítés volt. Időközben szakmai érdeklődése egyre inkább a személyiségfejlesztés irányába tolódott el.

2004-től kezdte el privát klienseivel az önismereti fejlesztést, illetve stresszkezelést. Megismerkedett a Hellinger családterápiás módszerrel, és 2008-tól saját csoporttréningjein dolgozik klienseivel. Jelenleg Gestalt és Kreatív Valóság alapú coachingot tanul.

„Egy kapcsolatban – legyen az magán vagy üzleti – az egyik legnagyobb érték és lehetőség az őszinteség, mert akkor a valósággal vagyunk kapcsolatban és lehetőségünk van változtatni. Hiszem, hogy ha figyelünk magunkra, rátalálunk igényeinkre, ekkor a lehetőségek megtalálnak minket, s a változás könnyebb lesz, mint azt gondoltuk.”

Szerencsi Adrienn

projektvezető

Az ELTE bölcsészkarán végzett magyar nyelv és irodalom szakon tanárként, jelenleg ugyanitt végzős magyar mint idegen nyelv szakon. A Let csapatát asszisztensként erősíti, emellett pedig érdeklődő külföldieknek, Erasmus-ösztöndíjas diákoknak tanít magyart a Katedra nyelviskolában és az ELTE Magyar Nyelvi Lektorátusán.

„Az élethosszig tartó tanulásban, az önfejlesztésre való igény fontosságában hiszek, legyen szó akár egy idegen nyelv tanulásáról, akár egy kompetencia fejlesztéséről, egy új hobbiról, vagy bármi olyanról, mely által teljesebbnek érezzük önmagunkat.”